Velkommen til Rødvig Ferieby

Feriebyen består af 26 dejlige hytter, der kan huse i alt 176 overnattende gæster. Alle hytter er veludstyrede, og alle er med køkken, bad og toilet. Hunde er også velkomne, spørg efter “hundehus” når I booker et hus. Trådløst internet i hele feriebyen.

Tipi med plads til 40 personer og Tipi med plads til 100 personer. I tipien sidder man på dyreskind på bord/bænke og der er ildsted i midten og hyggelige stearinlys på alle bordene. Hold selv ilden ved lige, der ligger brænde til fri afbenyttelse. I tipi-området er der også en bålplads, tænd bålet og hyg jer med snobrød og marshmallows, eller bare sid og kig ind i flammerne. Det giver ny energi.

Lad børnene nyde den dejlige naturlegeplads med masser af plads til leg for børn i alle aldre. Eller tag et spil minigolf eller petanque på vores baner.

 

 

Vi er omgivet af marker og ad en lille sti kommer i til vores dejlige børnevenlige sandstrand. Vi befinder os i udkanten af det hyggelige fiskerleje Rødvig, hvor der altid sker noget i den levende havn med restauranter, aktiviteter og fiskere og lystsejlere, der glider til kajs. En gåtur langs kysten bringer jer til Stevns Klint, som er på UNESCOs fornemme liste over verdens naturarv. Langs kysten kan i finde fossiler fra dengang en asteroide ramte Jorden, og dinosaurerne uddøde.

Faciliteter

 

Cafe

Nyd en kold øl, en belgisk vaffel eller en is i vores udendørs café.

Cykeludlejning

Vi lejer cykler ud på time- og dagsbasis. Henvendelse i receptionen.

Hjertestarter

I Rødvig Ferieby har vi en hjertestarter siddende ved receptionen. Tilgængelig døgnets 24 timer.

Morgenbrød / buffet

I receptionen kan der bestilles morgenbrød eller buffet.

 

Reception

Receptionen er hvor du tjekker ind, søger information om udflugter m.v. og den fungerer også som cafe.

Vaskerum

Vaskerummet har 2 vaskemaskiner og tørretumbler med møntindkast, strygejern/bræt og fælles kummefryser er til fri afbenyttelse. Husnøglen passer til vaskerummet.

Trådløst internet

I Rødvig Ferieby har vi trådløst net i alle husene. Der er i 2017 indlagt fibernet til feriebyen så der er god mulighed for at holde kontakten ved lige med familien og vennerne.