Jul i Rødvig Ferieby

Det lyder næsten som titlen på en julekalender fra gamle dage. Men faktisk byder vi hvert år velkommen til familier, som holder deres jul mellem de smukke grantræer i Rødvig Ferieby. 

Jul i feriebyen giver jer som familie mulighed for at holde en hyggelig jul midt i naturen, tæt på både kyst, skov, marker og klint. 

Bestil julemaden og hyg hele dagen

Juleaften kan I enten lave selv mad eller lade Traktørstedet Højeruplund stå for. De laver traditionel julemiddag og leverer gerne maden.

Det efterlader tid til at spille kort, øve julesangene eller flette hjerter hjemme i feriehuset. Børnene kan også lege på naturlegepladsen eller lokke bedsteforældrene til en omgang petanque eller kongespil.  

1. juledag og 2. juledag har Traktørstedet og Mad og Ro åbent, hvis sulten melder sig på en vandretur.

Tid til at være aktive, tid til at slappe af

Når julemaden skal fordøjes, byder Trampestien på smuk natur og masser af motion. Den 22 km. lange vandresti går gennem det smukke landskab fra Rødvig til Bøgeskov Havn.

Efter en god lang vandretur er der flere muligheder for at slappe af. Den lille tipi er altid åben, og der er brænde klar, hvis I vil tænde op og sidde i flammernes skær. Er I mere til at få varmet kroppen igennem, er der mulighed for at benytte vildmarksbadet til en fredelig stund med udsigt til mark, solnedgang og stjernehimlen på Stevns.

Gå til online booking for at bestille jeres juleophold hos Rødvig Ferieby. Her er det også muligt at bestille et lille juletræ. Så skal I bare medbringe julepynten.

 

 

Udgivet i Tilbud.