Efterårsferie i Rødvig Ferieby

Aktiv efterårsferie i Rødvig Ferieby

Oplev den populære efterårsferie i Rødvig Ferieby fuld af sjove aktiviteter, natur og afslapning.

Her kan I overnatte i et af vores hyggelige feriehuse midt i den smukke stevnske natur – tæt ved stranden.

Som gæst hos os har du samtidig fri adgang til de mange sjove aktiviteter, vi laver hele ugen.

I år kan du bl.a. opleve:

🎃 Græskar- og bålhygge

Lav din egen græskarmand (vi har udstyr, græskar og det hele), bag pandekager og snobrød over bål og nyd en kop varm kakao i tipien. (søndag den 13. oktober og onsdag den 16. oktober kl. 14-17)

🐴 Træktur på hest

Søndag den 13. oktober og onsdag den 16. oktober kl. 15-17) kommer Vetters Uldtotter med deres søde pony, og man kan gratis få en tur på hesteryg rundt i feriebyen. 

🍬 Lav dine egne bolcher

Vi har det hele klar, du skal blot sætte dig ved et bord i tipien og forme de mange forskellige bolcher (banan, lakrids, jordbær osv.) 
Tirsdag den 15. oktober og fredag den 18. oktober kl. 10-13

🏹 Bue og pil & ballonskydning

Snit din egen bue og pil og vær med i den årlige ballonskydnings- konkurrence (mandag den 14. oktober og torsdag den 17. oktober kl. 14).

🐰 Derudover har vi en skøn naturlegeplads, geder, kanin, minigolf, petanque og cykeludlejning.

✨ Der er også mulighed for at nyde en smuk stjerneaften i vores vildmarksbad.

Vi glæder os til at skabe rammerne for jeres efterårsferie.

Aktiviteter på Stevns i uge 42

Udover de aktiviteter I kan opleve i Rødvig Ferieby, så er der også mange andre spændende aktiviteter for hele familien på Stevns i uge 42.

Mødestedet Snurretoppen har lavet et fint program med film for både store og små. Se mere her.

Hos Stevns Klint Experience er der i efterårsferien mulighed for at være med, når de slår dørene op til 25 minutters trylleri og videnskab i en magisk fusion. Tryllekunstner Erik Jensby inviterer på Lucky trylleshow. Se mere her.

Hos Stevns Folklore Museum er der dagligt tegneaktiviteter for børn og familier, skattejagt i museet og kostume sjov for børn. Derudover er der tirsdag den 17/10 tegneserie lancering og torsdag den 19/10 naturforskning. Se mere her.

Oplev Gjorslev i mørket tirsdag og torsdag i uge 42. Målrettet børn i alderen 8-12 år i følge med en voksen. Klassisk rundvisning på Gjorslev den 21/10. Se mere her.

Efterårsferie på Koldkrigsmuseum Stevnsfort mandag den 16. oktober til lørdag den 21. oktober, alle dage kl. 11-16 er der spændende guidede ture i undergrunden, aktiviteter for børn “mobilisering” og så kan man også opleve udstillingen “Hvis krigen var kommet”, mest for de voksne. Se mere her.

Geomuseum Faxe har åbent lørdag den 14. oktober til søndag 22. oktober alle dage kl. 10-17. Oplev udstillingerne  “Danmarks fossile koralrev “ og særudstillingen “Et land af kalk og kridt”. Fossiljagt i Faxe Kalkbrud – en aktivitet for hele familien, 2. daglige ture. Se mere her.

Oplev Halloween i BonBon-Land. Se mere her.

Stevnsbadet i Store Heddinge har lukket mandag til fredag, åbent lørdag & søndag kl. 9-15.

Klintebussen kører dagligt formiddag og eftermiddag. Se mere her.