Om Rødvig Ferieby...

Vi, Mette og Claus Høgenhaug, ejer og driver Rødvig Ferieby. Du vil møde os i receptionen og rundt på pladsen, da vi er til stede næsten døgnets 24 timer. I kan også være heldige at rende ind i vores sønner, som hjælper til i receptionen, slår græs og hjælper ved grillaftener om onsdagen.

Vi kommer oprindeligt fra jobs i hhv. IT- og banksektoren. Men naturen kaldte på os, og vi købte feriebyen, så vi hver dag kan tage på arbejde med glæde i sjælen.

Vi faldt for den unikke beliggenhed og den fantastiske atmosfære. Det er som, at skuldrene sænker sig, og vejrtrækningen bliver langsommere, så snart bilen kører ind af den snoede sti til feriebyen. Vi slapper af i feriebyen – også når vi er på arbejde. Og vi håber, I vil gøre det samme.

Et sted, man kan slappe af

Vores vision med feriebyen er, at atmosfæren og naturen giver et åndehul til både børn og voksne. Forældre kan trygt lade deres børn lege på hele området – der er kun marker omkring os – og alle kender stort set alle i løbet af sommeren, fordi der er så få hytter.

Rødvig Ferieby er et sted, hvor vi kommer hinanden ved. Hvor vores børn leger med hinanden – på tværs af sprog og alder – og hvor vi spiser sammen om aftenen, enten ved bålet eller i tipien.

Vi glæder os til at tage imod jer og jeres børn!

Mette og Claus

2010

2020