Fiskeri på Stevns

Lystfiskeri

Er du vild med at fiske, eller kunne du bare at tænke dig at tage på fisketur en dag, så er Stevns stedet. Stevns er kendt for sit gode havørred fiskeri året rundt. De lokale lystfiskere anbefaler Bøgeskoven i nord, Holtug- og Boesdal Kridtbrud, Højerup og det lille fiskerleje Lund, syd for Rødvig. Dette er nogle af de gode fiskesteder ved kysten. Desuden er Tryggevælde Ådal et godt alternativ til kystfiskeri.

Trollingfiskeri er også en mulighed på Stevns. Rødvig Havn har to ramper, hvor trollingbåde kan sættes i vandet med trailer. 

Der kræves fisketegn. En dag koster 40.- pr-. person, ugekort 130.- og årskort 185.-. Fisketegn købes på internettet - www.fisketegn.dk

Dykning

Er du til dykning har du en stor oplevelse i vente. Stevns byder nemlig på fantastisk naturdykning på hvid kridtbund, samt dykning på mange spændende vrag. Vil du vide mere om dette kan du tage et kig hos Dykkergitte, www.dykkergitte.dk, som arrangerer dykketure langs klinten, eller hos Stevns Havsport, www.stevnshavsport.dk, som har specialiseret sig i vragdykning.