Det sker i Rødvig Ferieby

Minigolfbanen har åbent fra påske til november.
Pris 15,- pr. person henvendelse i receptionen.
Petanquebanen har åbent hele året.
Gratis - petanquekugler afhentes i receptionen.
Kaninerne bor her fra påske til november.
De må gerne kysses og krammes med kærlighed.

Hottub / Vildmarksbad.
Forkæl jer selv med en tur i feriebyens HOT TUB / VILDMARKSBAD
Åbent hele året.
Vores Hot tub / vildmarksbad står i et afskærmet hjørne af feriebyen, med udsigt over markerne og med mulighed for at nyde solnedgangen. Her kan I have en afslappende hyggestund med tid til at kigge hinanden i øjnene eller I kan invitere hele familien med og have en hyggelig eftermiddag eller aften sammen.
Vores Hot tub skal helst bookes dagen i forvejen.
Vores Hot tub har plads til 6 personer -Pris fra 400,- dkr.
Mere information i receptionen.

I sommermånederne tilbyder vi udendørs hygge sammen med jer.

Mandag: Bålaften i tipiområdet kl.19.30. Vi tænder bålet, laver snobrød og pandekager over bålet og hygger os med hinanden til mørket falder på. Bare mød op, det koster ikke noget.

Onsdag: Grillaften i tipiområdet kl.18.30. Vores grillmester laver lækker grillbuffet til os og vi afslutter med kaffe/te og hjemmebag. Pris voksen 149,- børn (7-11) 65,- børn (2-6) 35,- Drikkevarer købes til fordelagtige priser. Tilmelding senest tirsdag aften.

Fredag: Smørrebrødsaften i den lille tipi kl. 18.30. Vi tilbyder et udvalg af det lækre danske smørrebrød, og vi har også "børnesmørrebrød"  (lidt mindre stykker) Pris voksen 100,- børn 50,- (2-10 år) Drikkevarer købes til fordelagtige priser. Traditionen siger øl og snaps til smørrebrød. Tilmelding senest torsdag aften.