Efterårsferie i Rødvig Ferieby

Oplev den populære efterårsferie i Rødvig Ferieby fuld af sjove aktiviteter, natur og afslapning.
Her får I 3 overnatninger i et af vores hyggelige feriehuse og betaler kun for 2 (hvis I vil overnatte i længere tid, får I den sidste nat gratis).

Som gæst hos os er du midt i den smukke stevnske natur, tæt ved stranden, og så har du samtidig fri adgang til de mange sjove aktiviteter, vi laver hele ugen.

I år kan I bl.a. opleve:

🎃 Græskarhygge: Lav din egen græskarmand (vi har udstyr, græskar og det hele), bag pandekager og snobrød over bål og nyd en kop varm kakao i tipien.
🍬 Lav dine egne bolcher: Vi har det hele klar, du skal blot sætte dig ved et bord i tipien og forme de mange forskellige bolcher (banan, lakrids, jordbær osv.)
🏹 Bue og pil: Snit din egen bue og pil og vær med i den årlige ballonskydningskonkurrence.
🐴 Træktur på hest

Se det fulde program for ugen her.

I Rødvig Ferieby har vi en skøn naturlegeplads, minigolf, tipier og cykeludlejning.
Der er også mulighed for at nyde en smuk stjerneaften i vores vildmarksbad.

Oplev Stevns Klint

Som noget helt nyt er Stevns Klint Oplevelsescenter i Boesdal åbnet og helt klart et besøg værd. Centret har udsigt over Boesdal kalkbrud og Østersøen, og det er bygget ind i Stevns Klint.
Læs mere om oplevelsescentret her. 

Bestil ophold

Vælg Online Booking, find datoer og vælg efterårsferie tilbuddet. Eller ring til os på tlf. 23237484

Kommer I udefra for at være med i en aktivitet, er det nødvendigt med forhåndstilmelding, så vi har styr på hvor mange personer, der er til hver enkelt aktivitet. Det koster 35 kr. pr. person at deltage i en aktivitet, hvis man ikke bor i feriebyen.

Udgivet i Tilbud.