Teambuilding og Robinson dyster

Vores eventkoordinator, Villy Eenberg, har med mere end 20 års erfaring i at gennemføre team-aktiviteter, en solid baggrund for at give jer en rigtig god oplevelse. Først som stifter og indehaver af Outfitter Kompagniet, og -  siden 2010, året efter at han vandt Robinson Ekspeditionen i 2009 – har han afholdt spændende dyster for et stort antal deltagere.

Villy kan tilbyde både seriøs teamudvikling aktiviteter og mere relations-udviklende aktiviteter, hvor fokus er på at have en sjov og anderledes oplevelse samen.  Valget er dit og afhænger af dit behov.

Teamudvikling i den seriøse afdeling – med øvelser, evaluering undervejs og en god opsamling af det lærte, eller en rigtig sjov og spændende Robinson Dyst, hvor I først træner og øver jer i et antal dyster og derefter udfører opgaverne i konkurrence med jeres kolleger.

Priserne er til at betale. Her følger et par eksemplar på teamtræning og Robinson dyster:

Teamtræning:

Sjove og udviklende øvelser, løbende evaluering og opsamling før afslutning, 4-6 øvelser.

Pris ved max 14  personer - tidsforbrug 1,5 – 2 timer, pris kr. 3.500. Yderligere deltagere – 275,- pr. person.

Robinson dyst:

Der dystes i en lang række opgaver, som slutter med ildkonkurrencen, hvor der skal laves ild med ildstål og snoren skal brændes over. Første hold der når igennem rækken af opgaver kåres som vindere.

Pris ved max 14 personer – tidsforbrug 1,5 – 2 timer, pris kr. 3.500. Yderligere deltagere – 275,- pr. person.

Kontakt vores eventkoordinator på mail villy@roedvigferieby.dk eller ring på 20 30 04 62.