Spar 20 % på påskeferien i Rødvig Ferieby

Spar 20 % på påskeophold 

Kom til Stevns og hold påske i Rødvig Ferieby – du sparer 20 % på dit ophold i dagene onsdag – lørdag i påskeugen. 

Foråret står for døren, og vi glæder os til, at der igen bliver fyldt op med glade gæster og legende børn i Rødvig Ferieby.

Tag din familie med på påskeferie i Rødvig Ferieby, hvor vi for alvor er kommet i forårsstemning.

Der vil være sjove påskeaktiviteter for børnene og uanede mængder af hygge for hele familien midt i den smukke stevnske natur.

Program 

Skærtorsdag, 28. marts:

14.00-15.30: Træktur på pony

14.00-15.30: Mød kælefåret Charli

15.00-19.00: Guldkyllingen holder på vores parkeringsplads i feriebyen.  Køb lækker grillkylling til aftensmaden. Der kan med fordel forudbestilles på telefon 2575 3332

Langfredag, 29. marts:

11.00: Påskeharejagt rundt i feriebyen.

14.00-17.00: Båleftermiddag med pandekager og snobrød.

Søndag den 31. marts

14.00-17.00: Båleftermiddag med pandekager og snobrød

Aktiviteter på Stevns i uge 42

Udover de aktiviteter I kan opleve i Rødvig Ferieby, så er der også mange andre spændende aktiviteter for hele familien på Stevns i uge 42.

Mødestedet Snurretoppen har lavet et fint program med film for både store og små. Se mere her.

Hos Stevns Klint Experience er der i efterårsferien mulighed for at være med, når de slår dørene op til 25 minutters trylleri og videnskab i en magisk fusion. Tryllekunstner Erik Jensby inviterer på Lucky trylleshow. Se mere her.

Hos Stevns Folklore Museum er der dagligt tegneaktiviteter for børn og familier, skattejagt i museet og kostume sjov for børn. Derudover er der tirsdag den 17/10 tegneserie lancering og torsdag den 19/10 naturforskning. Se mere her.

Oplev Gjorslev i mørket tirsdag og torsdag i uge 42. Målrettet børn i alderen 8-12 år i følge med en voksen. Klassisk rundvisning på Gjorslev den 21/10. Se mere her.

Efterårsferie på Koldkrigsmuseum Stevnsfort mandag den 16. oktober til lørdag den 21. oktober, alle dage kl. 11-16 er der spændende guidede ture i undergrunden, aktiviteter for børn “mobilisering” og så kan man også opleve udstillingen “Hvis krigen var kommet”, mest for de voksne. Se mere her.

Geomuseum Faxe har åbent lørdag den 14. oktober til søndag 22. oktober alle dage kl. 10-17. Oplev udstillingerne  “Danmarks fossile koralrev “ og særudstillingen “Et land af kalk og kridt”. Fossiljagt i Faxe Kalkbrud – en aktivitet for hele familien, 2. daglige ture. Se mere her.

Oplev Halloween i BonBon-Land. Se mere her.

Stevnsbadet i Store Heddinge har lukket mandag til fredag, åbent lørdag & søndag kl. 9-15.

Klintebussen kører dagligt formiddag og eftermiddag. Se mere her.