Sensommertilbud: Overnatning med adgang til Stevns Klint Experience

 

Fra 1. september til 13. oktober har vi et særligt tilbud på overnatning i Rødvig Ferieby kombineret med adgang til Stevns Klint Experience.

Pris fra 1150,- ved 2 personer

Hos Rødvig Ferieby vil I bo i et af vores feriehuse med eget køkken og bad/wc.

Stevns Klint Experience er for både børn og voksne, og i løbet af sensommeren og efteråret har de mange spændende temaer på programmet.

Få svar på dine spørgsmål fra Stevns’ største fossil-nørd

Den 16. september kan I komme tæt på de stevnske fossiler, når den lokale amatørgeolog Peter Bennicke Peter tager flere af sine fantastiske fund med. Du har altså mulighed for at røre ved fortidens liv og høre alt om, hvordan Peter finder og præparerer fossiler.

K7 i uge 37: Gratis entré til Stevns Klint Experience for unge

I uge 37 afholdes K7 i hele Danmark, og Stevns Klint Experience er med. K7 er et landsdækkende initiativ, hvor unge i uge 37 inviteres indenfor på museer, i kunsthaller, teatre og koncerthuse over hele landet. I år er der rekordstor tilslutning med over 200 kulturinstitutioner repræsenteret. K7 giver fri entré til alle unge mellem 18-27 år på 180 museer og billetter til 40 kroner på 20 teatre og i 8 koncerthuse.

Oplev fuglene på Stevns

Er du optaget af fugle, er der også mulighed for at opleve fuglestue – en installation, man kommer ind i, et slags telt uden tag – en ramme der åbner udsyn til himlen, men afskærer landskabets horisont. I denne struktur bliver himlen scenen, og fuglene det, der fanger øjet.

Der er masser af muligheder for at få en spændende weekend på Stevns i løbet af sensommeren og efteråret, hvor I samtidig kan nyde roen og se efterårets komme i Rødvig Ferieby.

Vi glæder os til at byde jer velkommen.

Klik på dette link for direkte booking.