Gourmet i tipien – ALT UDSOLGT

23. maj 2020 - 18:00 - 23:30

Lørdag den 23. maj 2020 kl. 18.00 i Rødvig Ferieby

I 2020 holder vi for femte gang traditionen i hævd, og inviterer et par rigtig dygtige kokke til Rødvig, for at lave med på den store grill på pladsen udenfor Tipi’en i Feriebyen.

Kokketeamet til Tipi anno 2020 er nu på plads og det er derfor en kæmpefornøjelse, at sige velkommen tilbage til to topkokke, der begge tidligere har lavet mad i Tipi’en, dog ikke sammen…

De to kokke er:

Henrik Ravnemose

Henrik er både kok og sommelier.
Henriks udvalgte CV ser således ud:
• Indehaver af Restaurant Horizonten og Brasserie 33 på Køge Havn
• Køkkenchef på Vallø Slotskro
• Køkkenchef på Svogerslev Kro
• Lavet mad til Tipi anno 2017

Og den anden på kokketeamet er:

Peter Møller

Peter er idag kok og restauratør på Restaurant Tolv i København.
Peters udvalgte CV ser således ud:
• Køkkenchef og restauratør på Restaurant Tolv i København
• Køkkenchef og restauratør på Moehr i Roskilde
• Sous-chef på Frederiksminde i Præstø
• Lavet mad til Tipi anno 2019

Dette års Tipi-arrangement 2020 allerede UDSOLGT (faktisk siden vi afholdt det sidste arrangement i juni 2019!). Der er oprettet en venteliste, som du kan komme på, hvis det har interesse?

Alternativt kan du tilmelde dig til Tipi-arrangementet i 2021, der afholdes lørdag den 29. maj 2021, og her der stadig ca. 25 ledige pladser!!!